Dolar 34,1136
Euro 38,1140
Altın 2.865,10
BİST 9.927,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 22°C
Yağmurlu
Bursa
22°C
Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 26°C
Sal 28°C

Gemlikli Gazetecilerden Kent Lokantasına Tam Not

Gemlikli Gazetecilerden Kent Lokantasına Tam Not
20 Eylül 2024 13:51
A+
A-

Gemlik Kent Lokantası’nın açılışına saatler kala, Gemlikli basın mensupları lokantada düzenlenen yemekte ağırlandı. Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in de gazetecilere eşlik ettiği buluşmada, sunulan yemeklerin lezzeti gazetecilerden tam not alırken, hizmet kalitesi de beğeni topladı. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, “Kent Lokantamızı Gemlik’e kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışıyla Türkiye’nin pek çok yerinde açılan ve yarın da Gemlik’te açılışı yapılacak olan Kamil Beki Kent Lokantası, yarın saat 12.30’da Gemlik’te açılıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katılacağı açılış ile birlikte, Gemlik’te oturan vatandaşlara lezzetten ve kaliteden ödün vermeyen lokanta, üç çeşit yemeği 70₺’ye hem vatandaşlara hem de bölgede bulunan öğrencilere sunacak. Kent Lokantası ayrıca, yarın Katlı Otopark altında açılacak olan Kent Aşevi’ne çorba sağlayacak; kreşlere ve Kurşunlu’da bulunan Bayram Demir Yaşlı Bakımevi’nin yemek ihtiyaçlarını karşılayacak. Belediyenin yemekli organizasyonlarında da yemek hizmeti verecek olan Kamil Beki Kent Lokantası, yakın zamanda cenaze hizmetleri için de yemek temin edecek.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, basının her zaman yol gösterici olduğunu ifade ederken, kent lokantasında Gemlik’te emek veren Gemlikli basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Deviren konuşmasının devamında, “Sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerinden biri olan ve ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlarımızın yükünü hafifletmeyi hedeflediğimiz Kent Lokantamızı Gemlik’e kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Gemlik halkını yarınki açılışlarımıza bekliyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.