Dolar 34,0017
Euro 38,0994
Altın 2.827,42
BİST 9.922,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

HÜDA PAR İlçe Başkanlığından Cemal Enginyurt’un iftiralarına tepki

HÜDA PAR İlçe Başkanlığından Cemal Enginyurt’un iftiralarına tepki
17 Eylül 2024 13:56
A+
A-

HÜDAPAR olarak israilli çifte vatandaşlar ile ilgili meclise verdiğimiz kanun teklifi ve Ahlat’ta Malazgirt ruhuna uygun verilen fotoğraf kareleri sonrası bu birliktelik ruhundan rahatsız olanlar, Genel Başkanımız’ın yeni anayasa ile ilgili söylediği ‘’Türkiye bu darbe anayasasından kurtulmalı, yeni sivil bir anayasa yazmalı ve bu anayasada milletin düşüncelerine ipotek koyan ‘’değiştirilemez’’ maddeler olmamalı’’ söyleminden sonra ne kadar? sözümona aydın,gazeteci,demokrat varsa hepsinin maskeleri düştü ve hepsinin ağzından ‘yeni bir anayasa istemeyiz’ nakaratı döküldü.

Genel Başkanımız’ın defaatle söylediği ‘’biz anayasada değiştirilemez madde olmasın’’ söylemine rağmen bunu çarpıtıp HÜDAPAR anayasanın ilk 4 maddesine karşı çığırtkanlığı yaptılar,yapmaya da devam ediyorlar.

Bu çığırtkanlardan birisini de Gemlik Belediyesi misafir olarak davet etmiş ve İskele Meydanı’nda bunu konuşturmuş. Mikrofon görünce kendini kaybeden, HÜDAPAR’ı duyunca kırmızı görmüş boğalar gibi saldıran, milliyetçiliği; başına huni geçirip dağ başında ulumak olan,ismi Arapça ‘’güzel’’ olan fakat, dilinden dökülenler çok çirkin olan bu zat yine HÜDAPAR’ı ağzına dolayıp küfürler, hakaretler savurmuş.

Genel Başkanımız’ın deyimiyle biz de tekrar ahmağa anlatır gibi anlatalım. HÜDAPAR bu ülkenin bölünmemesi için kula kulluktan mürade eden bir partidir. Sizin ittifak yaptığınız partinin sırtını dayadığı Kandil baronları’na eyvallah etmemiş, senin gibi dağ başında uluyan birisine mi edecek?

HÜDAPAR ülkenin ve milletin menfaatini parti menfaatinin üstünde gören bir partidir. Senin gibi bir borsa manipülasyoncusu ona laf edemez. HÜDAPAR gelecek nesillerin düşüncelerine ipotek vurulmasın diye Anayasa’nın 4. maddesi gibi maddeler olmasın diyor. Sen ve senin gibiler beyinlerini darbecilere kiraya vermiş,bu ülke için yeni bir Anayasa değil, bir anayasa maddesi bile yapamayan beyni alkol ile uyuşmuş,darbeseverlersiniz.

Herkes şunu iyi bilmeli ki HÜDAPAR, ülkenin ve milletin maslahatı için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Gelecek nesillere daha adil ve refah bir ülke, daha sivil ve yerli bir anayasa,daha yaşanılır bir dünya bırakmak için üzerine düşen ne varsa dün olduğu gibi bugün de yapmaya hazırdır.

Kemalizm ideolojisiyle beyinleri uyuşmuş, ayık gezmeyi çağdaşlık sanan, geleceğe dair umutları olmayan,millete de verecek bir umudu bulunmayan, umudunu darbelere ve darbe anayasasına bağlamış bilumum zevatın partimiz hakkında söylediği iftira, karalama ve küfürler bizleri doğru bildiğimiz yolda asla geri döndüremez. Milletimiz de bu darbesever zihniyeti görüp tanıdığı için partimize müthiş bir teveccüh göstermiştir. Bunca saldırının tek nedeni bu teveccüh ve yükseliştir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.