Dolar 34,2554
Euro 37,0018
Altın 3.025,23
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 18°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
18°C
Parçalı Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür ve Öneri

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür ve  Öneri
14 Haziran 2024 09:22
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gece seferlerini başlatma kararı, Bursa merkezde yaşayan vatandaşlarımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. Bu önemli adım için Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne tüm Bursa halkı adına teşekkür ediyoruz.

Ben, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Halis Çelik olarak, bu olumlu gelişmeyi destekliyor ve daha da ileriye taşımak için bazı önerilerde bulunmak istiyorum. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımız sahil ve şehir merkezinde daha fazla vakit geçirmek istemektedir. Bu bağlamda, şehrimizin gözde tatil beldesi Kumla’ya olan ulaşımın kolaylaştırılması büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle Kumla-Gemlik seferlerinin gece tarifesine dahil edilmesi, hem dışarıdan gelen turistler hem de iç turizmin canlanması açısından oldukça faydalı olacaktır.

Aynı şekilde, Bursa Merinos seferlerinin de gece tarifesine dahil edilmesi, dışarıdan gelen günübirlik turistlerin ve Gemlik’te yaşayan vatandaşlarımızın hafta sonlarını daha rahat ve keyifli geçirmeleri için büyük bir fırsat yaratacaktır. Bu düzenlemeler, hem şehir ekonomisinin canlanmasına hem de halkımızın yaşam kalitesinin artmasına önemli katkılar sağlayacaktır.

İyi parti olarak, bu tür yapıcı önerilerle halkımızın yararına olan her türlü adımı desteklemeye devam edeceğiz. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu önemli kararını tekrar takdirle karşılıyor ve teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Halis Çelik
İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.