Dolar 34,1890
Euro 37,0761
Altın 2.978,28
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Az Bulutlu
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Bir yönetim, en önemli konularda üst üste bu kadar yanlış yapıyorsa, YANLIŞ OLAN O YÖNETİMİN KENDİSİDİR!

Bir yönetim, en önemli konularda üst üste bu kadar yanlış yapıyorsa, YANLIŞ OLAN O YÖNETİMİN KENDİSİDİR!
12 Haziran 2024 12:49
A+
A-

31 Mart seçimlerinde halkımızın seçimine saygı duyduk ancak bu sonucun doğacağını öngördüğümüz için Gemlik Belediyesi yönetimini her zaman yakından takip ettik, GEMLİK’E VERECEKLERİ ZARARI en aza indirgemek için elimizi, gözümüzü üzerlerinden ayırmadık.

▪ Geldiğimiz noktada Gemlik Belediyesi yönetiminin, seçim döneminde anismasyonlarla halkın gözünü boyayarak öne sürdüğü kentsel dönüşüm planlarına dair bir adım atmadığı gibi, AK Parti yönetimi döneminden kalan/gelen ve SADECE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI için kullanılması gereken 40 MİLYON TL’nin dahi, başka alanlarda, farklı amaçlarla kullanıldığını öğrendik.

Evet, bu bir suç ve bizler hesabının sorulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Buna şu anki ve bir önceki CHP’li yönetim dahil…

▪ İkinci olarak, seçim döneminde “HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” sloganıyla katılımcı bir yönetim vaadi veren, bu katılımı da STK ve Muhtarlar üzerinden sağlayacağını iddia eden CHP’li başkanın, Gemlik Belediye Meclisi’nde “Muhtarları bitireceğim” sözüne, hemen ardından da bu söze uygun şekilde Muhtarlar Derneği Sekretarya hizmetinin geri alınma kararına şahit olduk. Önceki genel başkanınız elli bin muhtarın hepsine birer sekreterya vaat ediyordu , konu demek ki CHP belediyesi olunca iş icraate gelince 35 muhtara bir sekreterya bile çok görülüyormuş …

Yani anlaşılıyor ki CHP’li Başkan ve yönetimi, seçim döneminde vaat ettiği gibi şehri, şehrin halkıyla birlikte yönetmek istemiyor. Muhtarlardan gelecek halkın taleplerini en aza indirmek için, muhtarları bir şekilde pasifize ediyor.

▪ Yeni belediye yönetimimiz bir hızlı giriş de ESNAFA CEZA konusunda yaptı. Göreve gelir gelmez başlayan uygulamalarla, yaz döneminde nefes alacak olan esnafa AYRIMCI BİR YAKLAŞIMLA zulmetmeye başladı.

Evet, zulümden kastımız bu ayrıcı tavır. Birini kısıtlayan, diğerine dokunmayan cezai uygulamalar, birine kar, diğerine zarar yazar; biri için ödül, diğerine zulüm olur.

Bu konuda onlarca şikâyet alıyoruz ve önümüzdeki süreçte daha detaylı değineceğiz. Ve başkana soracağız; BU ADALETSİZ UYGULAMALARINIZLA KİMİ ÖDÜLLENDİRİYOR, KİMİ CEZALANDIRIYORSUNUZ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.