Dolar 34,2579
Euro 37,0296
Altın 3.020,58
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 20°C
Açık
Bursa
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 21°C
Cts 21°C

Gemlik yardım Gönüllüleri Derneği 10.yılını yeni yerinde kutladı

Gemlik yardım Gönüllüleri Derneği 10.yılını yeni yerinde kutladı
9 Mart 2024 08:26
A+
A-

İlçemizde onuncu yılını dolduran Gemlik Yardım Gönüllüleri Derneği Yeni yerinde siyesilerin,Stk’ların ve halkın katılımıyla yeni yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Arzu Kömürcü Çam yaptıgı konuşmada:

“Değerli misafirler sevgili gönüllüler,

Bugün burada Gemlik yardım Gönüllüleri Derneği’nin yeni ofisinin açılışına ve aynı zamanda 10 yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Her biriniz için bu özel günde burada olmanızdan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.Bugün sadece bir binanın açılışı değil aynı zamanda toplumumuzun dayanışma ve yardımlaşma ruhunu da kutladığımız bir gün.Onuncu yılını kutlarken başta kurucu üyelerimiz olmak üzere tüm gönüllülerimiz bağışçılarımız ve destekçilerimiz bu önemli kilometre taşına ulaşmamızda büyük bir rol oynadılar.

Yeni ofisimizin açılışında bize bu fırsatı sunan kıymetli Gemlik belediye başkanımız Sayın Mehmet Uğur Sertalan’a teşekkürü borç biliriz.

Yeni ofisimiz daha etkili bir şekilde Derneğimizin çalışmasını sağlayacak ve toplumumuza daha fazla hizmet verebileceğimiz bir platform sunacak.

Sosyal yardım dernekleri birlikte çalışarak büyüyerek toplumumuzu güçlendirmek ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için bunca yıldır vardı ve var olmaya devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.