Dolar 34,2371
Euro 37,0363
Altın 3.017,13
BİST 8.848,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 20°C
Açık
Bursa
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C

Renacimecha: Gemlik’ten Yükselen Robotik Yıldızları

Renacimecha: Gemlik’ten  Yükselen Robotik Yıldızları
15 Şubat 2024 23:04
A+
A-

Gemlik’te bulunan Renacimecha, robotik dünyasında fırtınalar estiriyor! 2023 yılında kurulan bu genç ve dinamik takım, kısa sürede büyük başarılara imza atarak adından söz ettirmeyi başardı.

Tutku ve Tecrübenin Buluştuğu Nokta:
Renacimecha’nın 6 kişilik ekibi, robotik konusunda tutkulu ve deneyimli bireylerden oluşuyor. Mekanik, PR, Sürücü ve Kodlama alanlarında uzmanlaşan bu gençler, her biri kendi alanında fark yaratıyor. Takımın geçmişte Teknofest ve VRC Spin Up turnuvalarında elde ettiği başarılar, potansiyellerinin bir göstergesi niteliğinde.

Başarılarla Dolu Bir Geçmiş:
Renacimecha, kurulduğu günden bu yana birçok önemli turnuvada boy gösterdi ve birbirinden prestijli ödüller kazandı. Başarılarından bazıları şunlardır:
VEX Robotics Competition İstanbul Turnuvası (Çeyrek Final)
VEX ROBOTICS COMPETITION ANKARA TURNUVASI (Çeyrek Final)
VEX Robotics Türkiye VRC Open (İstanbul) (Turnuva 2.’liği, Tournament Finalists Ödülü + 7500 TL Para Ödülü, Amaze ödülü)
VEX Robotics Competition İstanbul Turnuvası(Çeyrek Final)

Ulusal ve Uluslararası Hedefler:
Renacimecha’nın hedefi, sadece Türkiye’de değil, dünya çapında da adını duyurmak. Takım, VEX Robotics Türkiye Ulusal Finali’nde de boy göstererek başarısını sürdürmeyi amaçlıyor. Gelecekte ise uluslararası turnuvalarda ülkemizi temsil etmeyi ve robotik dünyasında iz bırakmayı hedefliyor.
Renacimecha’yı Özel Yapan Nedir?
Renacimecha’yı diğer takımlardan ayıran en önemli özellik, öğrenmeye ve gelişmeye olan tutkusu. Takım üyeleri, sürekli olarak kendilerini geliştirmek için çalışıyor ve yeni teknikler öğrenmeye açık. Ayrıca, ekip çalışmasına da büyük önem veriyorlar ve her bir üye, takımın başarısına katkıda bulunuyor.
Renacimecha’yı Desteklemek İçin:
Renacimecha’nın bu heyecan verici yolculuğuna siz de ortak olabilirsiniz. Takımı takip etmek, sosyal medyada desteklemek veya herhangi bir şekilde katkıda bulunmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:
Youtube:https://www.youtube.com/@Renacimecha16600X
LinkedIn:https://tr.linkedin.com/in/renacimecha
Instagram:https://www.instagram.com/recnacimecha?igsh=Mmxnd2RmeTFocmpr

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.