Dolar 34,2435
Euro 37,0999
Altın 3.007,29
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 19°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
19°C
Parçalı Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C

Ak Parti Gemlik Teşkilatında Yılmaz ve Taşar Coşkusu

Ak Parti Gemlik Teşkilatında Yılmaz ve Taşar Coşkusu
2 Şubat 2024 11:29
A+
A-

Gemlik Belediye Başkan adayının Refik Yılmaz isminin kesinleşmesinden sonra istifa eden Tevfik Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyelerinin ardından İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Taşar ve Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz partide coşku ve alkışlarla karşılandılar.
İlçe teşkilatında bir araya gelip kucaklaşan Yılmaz ve Taşar partililere birlik beraberlik mesajları verdiler.
İlçe binasında partililere seslenen Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz ‘Yeni ilçe başkanımız ve teşkilatımızla uyumlu biri çalışma gösterecek ve ‘Gemlik’in sorunlarına köklü çözümler getirecek ve rekor oy oranıyla seçimi kazanacağız’ diye konuştu.
Refik Yılmaz siyasetin boşluk kabul etmeyeceğini belirterek ‘Bizde Gemlik’te değerli ilçe başkanımız Mehmet Taşar kardeşimle en ufak bir boşluk ve aksaklığa meydan vermeden kısa süre içinde yönetimi oluşturacak ardından seçim çalışmalarına başlayacağız. Bu dava herkesten büyüktür’ diye konuştu.
37 yıllık aile dostluğumuz olan Taşar ailesi ve değerli İlçe başkanımla, Kadın ve oluşacak Gençlik kollarımızla Belediye Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla son derece uyumlu çalışma yürüteceğiz.
Cumhur ittifakı bileşenlerimizle MHP ve BBP ile birlikte, diğer ittifak partilerimizle birlikte Elele kol kola dolaşarak ve Gemlik’in sorunlarına köklü çözümler getirerek bu milletin ümidi olduğumuzu gösterecek ve Gemlik’te rekor oy oranıyla Gemlik Belediyesini alarak sayın Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz.
Yılmaz partililerce alkışlanan konuşmasında Gemlik’in son 5 yılını kayıp yıllar olarak geçtiği ve hizmet olarak akıllarda kalan hiçbir icraatları olmadığını ifade ederek
‘Sadece bir konsere harcanan parayla Cihatlı’da %80 i tamamlanan okul inşaatı bitirilebilirdi. Bunu bile yapamadılar. Okulu tamamlamadıkları gibi %80-90 ı bitmiş cihatlıdaki konutları tamamlamadılar. Adında halk o olan belediye oradaki halkın talebini görmedi Oradaki projemizi değersiz kılmak için ellinden gelen her şeyi yaptılar. Biz göreve geldiğimizde nasıl başladıksa tüm yarım kalan inşaatları tamamlayacağız ve bunla da yetinmeyip yenilerini de yapacağız.
Cumhurbaşkanımızın ilçemize özel yasayla hediye etmiş olduğu alanda depreme dayanıklı yeni binalar yapacağız Yeni dönemde en çok üzerinde duracağımız, çalışacağımız konu vatandaşlarımızın depreme dayanıklı konutlarda oturabilmelerini sağlamak olacaktır’ diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.