Dolar 34,0202
Euro 38,0463
Altın 2.831,33
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aydın Büyükşehir Belediyesi Buharkent’i baştan aşağı yeniliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi takımları Buharkent’te altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Buharkent’i baştan aşağı yeniliyor
31 Aralık 2023 18:03
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi takımları Buharkent’te altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen işleri grupları, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün ilçede gerçekleştirdiği kanalizasyon altyapısı çalışmalarının akabinde kenti çağdaş üstyapıyla buluşturuyor. Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, Buharkent’i de daha çağdaş hale getirdiklerini söz ederek toplam 60 bin metrekarelik alanda kilit parke taşı çalışması yapılacağını hatırlattı.

Hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla Aydın’ın tüm ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tıpkı süratle çalışmalarını Buharkent’te de devam ettiriyor. Buharkent’te Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’ne bağlı yol üretim ve bakım şubesi takımları tarafından yapılan üstyapı çalışmaları devam ediyor. Toplam 68 bin 500 metre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çizgisi imalatı tamamlanmak üzere olan ilçede bir de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi inşa ediliyor. Tesisin üretimi yüzde 80 oranında bitirilirken ilçeye çağdaş bir altyapı için 250 milyon liralık kaynak ayrıldı.

Buharkentli vatandaşlar birebir anda gerçekleştirilen ve harikulâde bir süratle devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarından ötürü Çerçioğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.